anem de fira!!

El proper dia 20 d’abril ens trobareu al MERCAT DE LES IDEES de Lleida, que s’instalarà a la plaça de la catedral. Un espai per a creadors i artistes. Nosaltres hi serem durant tot el dia. No deixeu de visitar-nos tenim moltes coses preparades!!!!!!!!!!

I si el dia 20 no podeu venir no patiu!!! el 21 d’abril també estem de fira, montem parada a la fira d’artesania de la FESTA MEDIEVAL DE PUIGVERD DE LLEIDA, no teniu excusa!!!!

2 thoughts on “anem de fira!!

  1. Bones! Soc la Sarah d’agulla llanera, us vaig visitar al mercat de les idees de lleida i em va encantar el que feieu amb punta de coixí! l’agulla de pit que us vaig comprar és preciosa i estic desitjant tenir la polsereta que us vaig encantar! una filigrana preciosa!! esteu convidades a passar-vos pel meu blog si voleu: http://agullallanera.blogspot.com.es

    • hola sarah! gràcies pels teus comentaris aixó ens anima a crear coses noves per a que les pugueu lluïr amb la mateixa il·lusió que les fem nosaltres. La polsera que ens vas encomanar ja comença a estar enfilada, et faré mail personal per concretar els detalls. Moltes gràcies!
      Per cert, hem visitat el teu blog i tu també tens creacions molt boniques. Ara nosaltres intentarem ficar més fotos de tot el que tenim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s